Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Coronamaatregelen : Huur grote zaal in ontmoetingscentrum Genadedal | Stad Leuven

Huur grote zaal in ontmoetingscentrum Genadedal | Stad Leuven
Coronamaatregelen

Wij doen er natuurlijk alles aan om jouw bezoek aan de wereld vol wonderen op een veilige manier te laten verlopen. Het hele museum is voor je geopend, wel met een aantal nieuwe regels. In het park en bij de hotels & resorts volgen wij de nederlandse richtlijnen van het rivm. Daarnaast is het dragen van een mondkapje verplicht. Op de luchthaven gelden de coronamaatregelen die in nederland gebruikelijk zijn, zoals het advies om zoveel mogelijk 1,5 meter afstand te houden en regelmatig je handen te wassen. Stap aan boord van één van de exclusieve (haven) rondvaarten van amsterdam boat cruises, officieel partner van port of amsterdam. Tweede golf en gedeeltelijke lockdown Een 'anderhalvemeter zomer' en langzaam oplopende besmettingen; Zowel voor tijdelijke tentoonstellingen als voor de vaste collectie met de wereldberoemde werken van rembrandt, vermeer en van gogh. Zo is het noodzakelijk om van tevoren een starttijd te reserveren. Daarnaast voeren wij maatregelen door uit het branche protocol van de club van elf en de nvd:

'wij zijn klaar met het virus, maar het virus is nog niet klaar met ons' september 2020: Tweede golf en gedeeltelijke lockdown Zo is het noodzakelijk om van tevoren een starttijd te reserveren.

Coronamaatregelen : Huur grote zaal in ontmoetingscentrum Genadedal | Stad Leuven

Huur grote zaal in ontmoetingscentrum Genadedal | Stad Leuven
Zowel voor tijdelijke tentoonstellingen als voor de vaste collectie met de wereldberoemde werken van rembrandt, vermeer en van gogh. Daarnaast voeren wij maatregelen door uit het branche protocol van de club van elf en de nvd: Tweede golf en gedeeltelijke lockdown Het gebruik van een mondkapje in de trein blijft verplicht. Wij doen er natuurlijk alles aan om jouw bezoek aan de wereld vol wonderen op een veilige manier te laten verlopen. Omdat niet alle reizigers op schiphol op de hoogte zijn van de nederlandse maatregelen, zie je dit overal op de luchthaven … In het park en bij de hotels & resorts volgen wij de nederlandse richtlijnen van het rivm. Een 'anderhalvemeter zomer' en langzaam oplopende besmettingen; Een warm welkom zoals altijd!

In het park en bij de hotels & resorts volgen wij de nederlandse richtlijnen van het rivm.

12.11.2021 · lees hier de veelgestelde vragen rondom het coronavirus met betrekking tot safaripark beekse bergen. De potentiële bezoeker wordt voor het betreden van het ensemble kasteel de haar geïnformeerd dat deze maatregel van kracht is. Versoepeling coronamaatregelen en testen voor iedereen; Omdat niet alle reizigers op schiphol op de hoogte zijn van de nederlandse maatregelen, zie je dit overal op de luchthaven … Coronamaatregelen in de wereld van de efteling. Wij doen er natuurlijk alles aan om jouw bezoek aan de wereld vol wonderen op een veilige manier te laten verlopen.

Ns doet er alles aan om jouw reis zo vertrouwd en veilig mogelijk te maken. Daarnaast is het dragen van een mondkapje verplicht. Op de luchthaven gelden de coronamaatregelen die in nederland gebruikelijk zijn, zoals het advies om zoveel mogelijk 1,5 meter afstand te houden en regelmatig je handen te wassen. Het hele museum is voor je geopend, wel met een aantal nieuwe regels. Het gebruik van een mondkapje in de trein blijft verplicht. Coronamaatregelen in de wereld van de efteling. 'wij zijn klaar met het virus, maar het virus is nog niet klaar met ons' september 2020: De potentiële bezoeker wordt voor het betreden van het ensemble kasteel de haar geïnformeerd dat deze maatregel van kracht is.

Coronamaatregelen . Huur grote zaal in ontmoetingscentrum Genadedal | Stad Leuven

Huur grote zaal in ontmoetingscentrum Genadedal | Stad Leuven
Zo is het noodzakelijk om van tevoren een starttijd te reserveren. Daarnaast voeren wij maatregelen door uit het branche protocol van de club van elf en de nvd: Daarnaast is het dragen van een mondkapje verplicht. Wij doen er natuurlijk alles aan om jouw bezoek aan de wereld vol wonderen op een veilige manier te laten verlopen. Bij kasteel de haar is een videobewakingssysteem operationeel. Op de luchthaven gelden de coronamaatregelen die in nederland gebruikelijk zijn, zoals het advies om zoveel mogelijk 1,5 meter afstand te houden en regelmatig je handen te wassen. Stap aan boord van één van de exclusieve (haven) rondvaarten van amsterdam boat cruises, officieel partner van port of amsterdam. Versoepeling coronamaatregelen en testen voor iedereen; Een warm welkom zoals altijd! Het gebruik van een mondkapje in de trein blijft verplicht.

Op de luchthaven gelden de coronamaatregelen die in nederland gebruikelijk zijn, zoals het advies om zoveel mogelijk 1,5 meter afstand te houden en regelmatig je handen te wassen.

Het hele museum is voor je geopend, wel met een aantal nieuwe regels. Tweede golf en gedeeltelijke lockdown Wij doen er natuurlijk alles aan om jouw bezoek aan de wereld vol wonderen op een veilige manier te laten verlopen. Bij kasteel de haar is een videobewakingssysteem operationeel. De potentiële bezoeker wordt voor het betreden van het ensemble kasteel de haar geïnformeerd dat deze maatregel van kracht is. Een 'anderhalvemeter zomer' en langzaam oplopende besmettingen; Daarnaast voeren wij maatregelen door uit het branche protocol van de club van elf en de nvd:

Versoepeling coronamaatregelen en testen voor iedereen; Tweede golf en gedeeltelijke lockdown Daarnaast voeren wij maatregelen door uit het branche protocol van de club van elf en de nvd: Het gebruik van een mondkapje in de trein blijft verplicht. Op de luchthaven gelden de coronamaatregelen die in nederland gebruikelijk zijn, zoals het advies om zoveel mogelijk 1,5 meter afstand te houden en regelmatig je handen te wassen. 12.11.2021 · lees hier de veelgestelde vragen rondom het coronavirus met betrekking tot safaripark beekse bergen.

Coronamaatregelen . Famke Louise 'moet betalen', haalt uit naar verslaggever

Famke Louise 'moet betalen', haalt uit naar verslaggever
Een 'anderhalvemeter zomer' en langzaam oplopende besmettingen; Het hele museum is voor je geopend, wel met een aantal nieuwe regels. Omdat niet alle reizigers op schiphol op de hoogte zijn van de nederlandse maatregelen, zie je dit overal op de luchthaven … Zo is het noodzakelijk om van tevoren een starttijd te reserveren. Daarnaast is het dragen van een mondkapje verplicht. Wij doen er natuurlijk alles aan om jouw bezoek aan de wereld vol wonderen op een veilige manier te laten verlopen. Zowel voor tijdelijke tentoonstellingen als voor de vaste collectie met de wereldberoemde werken van rembrandt, vermeer en van gogh.

12.11.2021 · lees hier de veelgestelde vragen rondom het coronavirus met betrekking tot safaripark beekse bergen.

Daarnaast voeren wij maatregelen door uit het branche protocol van de club van elf en de nvd: Zowel voor tijdelijke tentoonstellingen als voor de vaste collectie met de wereldberoemde werken van rembrandt, vermeer en van gogh. Zo is het noodzakelijk om van tevoren een starttijd te reserveren. Daarnaast is het dragen van een mondkapje verplicht.

Coronamaatregelen : Huur grote zaal in ontmoetingscentrum Genadedal | Stad Leuven. De potentiële bezoeker wordt voor het betreden van het ensemble kasteel de haar geïnformeerd dat deze maatregel van kracht is. Zo is het noodzakelijk om van tevoren een starttijd te reserveren. 12.11.2021 · lees hier de veelgestelde vragen rondom het coronavirus met betrekking tot safaripark beekse bergen.